Son dakika haberler Aptallar için

Wiki Article

Dün Dün 21:13 TOGG için gelişememiş tadat: "Mart kocaoğlannda Tekirdağ yollarında" TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin domestik otomobili TOGG için yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yollarında Tekirdağ'da da inşcenabıhak Mart kocaoğlannda TOGG'umuzu kamu beraber göreceğiz" dedi.

Cumhurbaşsoyı el ulağısı Fuat Oktay'dan anlamlı davranış! Mevki aracını durdurup hemen cepheına koştu

Dün Dün 21:42 McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını gene heveslimayı planlıyor Kul'li hızlı servis restoran zinciri McDonald's, Rusya'nın hücumsından sonrasında Ukrayna'da kapattığı temelı restoranlarını yeniden açmayı düşündüğünı duyurdu.

Konya 5. İslami El birliği Oyunları’na nesil sahipliği mimariyor "CHP ile anlaşmalarımız var, fiyat düzenıyoruz" AFAD duyurdu!

Müstakil plasman bankası Jefferıes LLC’den dikkat çeken izah: ‘Türk şirketleri herkesi şaşırttı’

Orionlar’da hareket gösteren bir müteahhit iddiaya için bir evi 5 kişiye sattı. Ayrı miktarlarda varlık veren mağduralar avukat mutavassıtyla savcılığa abç duyurusunda bulunmuş oldu.

Tele 1 Umumi Yönetmeni Merdan Yanardağ Muharrem İnce'ye yanıt verdiği canlı yayındaki açıklamasında “CHP ve İyi Fırka’den özen muhaliflığı nakit aldıklarını” itiraf etti.

Kırgızistan'da hareket gösteren Türk sermayeli Hitit Denetlemer şirketinin fiillettiği madende 2016 yılından bu yana 780 kilo üretildiği bildirildi.

Akaryakıt fiyatları bir iskonto bir zam haberleriyle gündemdeki yerini korurken Hazine ve Maliye Nazırı Nureddin Nebati, mevzu karşı yeni bir açıklamada bulundu. OECD zarfında akaryakıttan en az mevhibe meydan ülkenin Türkiye olduğunu tamlayan ve mevrut indirimlerin manşetlere yansımadığından şikayet fail Icra vekili Nebati, "Mazot 22 liraya indi manşetlerde yok.

Kenya'da 9 Ağustos'ta meydana getirilen umumi seçimlerde başkanlık yarışında William Ruto ve Raila Odinga'nın kıyasıevet rekabeti sürüyor.

Başbuğ adayının ilk turda oyların yarısından fazlasını alamaması yerinde intihap, ikinci tura kalacak.

Nazır Kibar'dan Kılıçdaroğlu'na müntehip bilgileri karşılıkı: Son dakika haberler Anlıyoruz ki boyundan majör laf etmiş

Dün Dün 17:33 Baskın felaketinden etkilenen yurttaşlara facia ödeneği Zonguldak'ta aşırı evetğış haysiyetiyle sel felaketinden etkilenen yurttaşlar afet ödeneğinden faydalandırılacak.

Reis bey Erdoğan, İçdavranışleri Bakanı şerif ve beraberindeki heyeti ikrar etti Dört yıl önce cumhurbaşhunı yetişmek isteyen Akşener'in 'namzetlik' Son dakika haberler çelişkisi: Kadından imam gerçekleşemez

Report this wiki page